fredag 2 september 2011

Varför..

skall det vara så dyrt att gå på gym?! Sku så gärna skaffa mig ett gymkort och få min kropp i skick, men när alla ställen e så dyra!!

Visserligen så har nu Wasamove ett erbjudande på 39 euro/månad just nu om man förbinder sig antingen 12 eller 24 månader. Easyfit skulle ju vara 29,90 euro/månad. Finns de nån (bland mina bekanta) som gymmar på dessa ställen?! Mycket roligare att ha någon annan som drar en med de dagar som man själv inte har ork..

3 kommentarer:

  1. Tommy och jag är på Wasamove!

    SvaraRadera
  2. Visst känns det dyrt,jag betalar nästan 60 € i månaden för mitt medlemskap på Wsc. Men man måste se det som en investering i sig själv,och nog slänger man ju lätt de pengarna på något annat! Jag tycker absolut det är värt det om man gillar att träna och mår bra av det. för mig finns inget annat gym,jag är så bortskämd med att ha tillgång till två gym och en massa olika timmar,även om jag i princip bara går på spinning :)aden för mitt medlemskap på Wsc. Men man måste se det som en investering i sig själv,och nog slänger man ju lätt de pengarna på något annat! Jag tycker absolut det är värt det om man gillar att träna och mår bra av det. för mig finns inget annat gym,jag är så bortskämd med att ha tillgång till två gym och en massa olika timmar,även om jag i princip bara går på spinning :)

    SvaraRadera
  3. Hmm, det är tydligen svårt att kommentera då man använder telefonen.. men kanske jag gjorde min point genom att skriva allt dubbelt!

    SvaraRadera